Gebundelde krachten

Gebundelde krachten

BUZZ

BIG NEWS! Wij zetten het nieuwe jaar in met een nieuw duo aan onze stuurknuppel. Bart De Rauw vervoegt als managing partner de founding father van BUZZ, Seppe Slaets.

Precies 25 jaar geleden hadden de twee tegendraadse communicatiestudenten een wilde droom: samen een agency runnen (liefst zo rock-‘n-roll mogelijk). Ze gingen een kwarteeuw lang hun eigen weg door het Belgische journalistieke, marketing- en reclamelandschap. Nu bundelen ze dan toch eindelijk hun krachten in BUZZ, het ‘Bold & Brave’ content creation agency dat Seppe Slaets oprichtte in 2020. Hij zal zich voortaan focussen op de zakelijke kant én de verdere ontwikkeling van BUZZ. Bart De Rauw, die de voorbije jaren als freelancer BUZZ versterkte, neemt in de dagdagelijkse werking de BUZZ Content Crew onder zijn vleugels.

“Onze individuele trajecten zijn een enorme verrijking geweest. Dat we al die ervaringen én onze verschillende netwerken nu eindelijk kunnen bundelen, zorgt voor een FORS POWERSHOT. De inzet is simpel: BUZZ met nóg meer lawaai én liefst met ons gekende scherpe kantje in de markt zetten. Altijd, overal met optimale impact en voor een zeer divers potentieel aan klanten”, vertelt het kersvers managementduo vanuit de nieuwe HQ aan ’t Eilandje in hartje Antwerpen.

Voor het volledige persbericht: CHECK HIER! 

Buzz Bart & Seppe Prezly